Bra att veta inför tävling

Första start kl 09:00
Medlemmar samlas kl 08:00 för att hjälpa till att ställa i ordning dagens banor.

Anmälan sker via Skuttli. Där måste du ha en användare. www.skuttli.se

Betalning MÅSTE ske SENAST sista anmälningsdag. Betalar du in efter sista anmälningsavgift är det enligt efteranmälan du ska betala (31kr/start om inget annat står). Har du inte betalat in din start på tävlingsdagen MÅSTE du kunna visa upp kvitto på inbetald startavgift. Har du inte betalat, har du inte rätt att starta. Det är ENDAST betalning till vårt pg 424 51 75-7.  Som meddelande skriv ”Förnamn” ”Efternamn” ”Tävlingsdatum”. Det är mycket viktigt att detta sköts då det tar otroligt med kraft att behöva ”jaga” personer som inte betalar.

Efteranmälan går bra fram till första start, detta kostar då 31 kr/start, och betalas in direkt efter tävlingen till plusgirokontot.

Tävlingsdagarna kommer att bli långa. Så ha med kläder efter väder och stor matsäck. Om alla hjälps åt så går dagen fortare.

Läs detta!

”Dala Kaninhoppare är en ideell förening. Det innebär att allt arbete som krävs för att klubben ska fungera är ALLAS ansvar! Ingen får betalt för sitt arbete i klubben, och alla är lika mycket ansvariga, oavsett om man sitter i styrelsen eller inte!

Vi är flera som lägger ner massor av timmar på klubben, annars skulle det inte bli några tävlingar. Vi skriver protokoll, kör släp, bygger banor och tar emot startavgifter.

Alla medlemmar (och icke-medlemmar, om du startar miniklass utan att ha löst medlemskap) SKA göra vad de kan för att dra sitt strå till stacken! Tänk efter, du vill väl att det ska finnas domare och hinderuppsättare i den klassen du ska starta? Då kanske även DU ska hjälpa till att ta tid och sätta upp hinder i klasser där du inte startar! Vi måste ALLA hjälpas åt – oavsett om vi tycker att det är superroligt eller inte!” Citatet är taget av Tina Larsson.

17820193_1046413125491411_1077595526_o

Kommentera