Månadsbrev från RF - november

Allmänna diskussioner om det mesta.

Månadsbrev från RF - november

Inläggav Alex » 28 nov 2013, 10:59

Hej på er!

Här kommer månadsbrevet för november. Sedan sist ni fick ett månadsbrev så var meningen att vi skulle haft ett fysiskt styrelsemöte. Tyvärr uppstod en rad olika omständigheter för olika styrelsemedlemmar så till slut var vi inte tillräckligt många kvar för att hålla möte. Det var sjuka katter, ryggskott, omtentor och jag vet inte allt. Vi fick helt enkelt ställa in det och hålla ett vanligt MSN-möte istället. Men eftersom man får så otroligt mycket mer gjort på de fysiska mötena har vi nu planerat att hålla ett 1-2/2 istället.

Värvningstävlingen
Till sist vill vi påminna er om värvningstävlingen! Målet är att varje medlem värvar varsin ny medlem så att antalet medlemmar fördubblas. Kolla in den här sidan http://skhrf.com/varvningstavling-2013/ för mer info samt värvningsblankett.

Beställa tävlingsreglementen.
Precis som tidigare år kan ni beställa trycktar reglementen till självkostnadspris (ca 60kr). Beställningen behöver göras senast 1/12 och det är klubbarna som kan beställa. Vill du som enskild medlem ha ett reglemente så gå på din klubb!

Stämman 2014
Även om det känns långt kvar så börjar styrelsen blicka framåt mot stämman. Senast den 26 mars ska ni i klubbarna hålla ert årsmöte och skicka in en årsrapport till förbundet. Samma datum är sista dag för inskickning av motioner till stämman, dessa skickas till motioner.skhrf@gmail. En nyhet för i år är att styrelsen inte kommer skicka ut alla papper inför stämman utan bara lägga upp dem på hemsidan så att var och själv kan ladda ned det de behöver. Har ni förslag på nya personer till styrelsen skickar ni det till valberedningen som består av Johanna Höckerbo, Tina Larsson och Kajza Degerman

Eldsjälar
Glöm inte att nominera de nu tycker förtjänar att bli årets eldsjälar. På stämman kommer det som vanligt delas ut pris till tre eldsjälar. Nomineringarna skickar ni till styrelsen som sen lottar fram de som ska uppmärksammas på stämman.

Klä in tävlingsböcker
Det har på senare tid varit lite frågetecken ang vad som gäller med tävlingsböcker och hur man får klä in/smycka dem. Vi har varit i kontakt med Sveland försäkringar ang detta och kommit fram till att följande gäller: Orginalomslaget ska vara kvar. Alla loggor och reklam måste synas men i övrigt är det okej att klä in omslaget på boken.

Tillsättning avelsgruppen
På stämman 2013 beslutades att det från och med 1/1 2014 ska finnas en avelsgrupp i förbundet. Gruppen ska dels arbeta med att ta fram ett kullregister dit alla uppfödare ska rapportera in sina kullar, dels vara ett rådgivande organ till förbundets uppfödare. Nu är det dags att visa intresse om man vill vara med i gruppen, skicka din intresseanmälan till styrelsen@skhrf.com där du anger vem du är och varför du vill vara med i gruppen senast 15/12.

Datum att hålla koll på 2013/2014
7-8 december: SM i krok och höjd Boden. Arr: Norrbottens KH
7-8 mars SM i rak och längd Gävle Arr: Gästrike KHT
26-27 april Årsstämman, Borlänge Arr: Dala KH
1-4 maj Domarläger, Karlstad Arr: Värmlands KH
14-15 juni Sveland (14:e) ACKH, Österjörn
12-13 juli, Sveland (12:e ) SKH, Falsterbo
Alex
 
Inlägg: 159
Blev medlem: 03 mar 2013, 19:14

Återgå till Allmänt

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron