Välkomna på årets förbundsstämma i Borlänge!

Välkomna till årets stämma i hjärtat i Dalarna! Vi hoppas kunna bjuda på en stämma av god kvalitet, en trevlig tävling och en stor dos av äkta dalakultur!

Lördag 26 april, årsstämma
Tid: 10:00
Lokal:

Stora Arenan på Kunskapsskolan i Borlänge, ca 3 km från centrum. Lokalen är utformad likt en biosalong där de man sitter lite högre upp ju längre bak man kommer för att kunna se bra vad som händer längst fram. Det finns två ordinarie ingångar samt en nödutgång. Man sitter i fällbara, fasta trästolar med sitt- och ryggdyna, samt att varje sittplats har ett eget fällbart bord. Lokalen är endast ett år gammal, så den är fräsch och modern med tillgång till whiteboard, datakanon och annan teknisk utrustning. Längst fram finns vanliga bord och stolar för ordförande, sekreterare m.m. så att dessa kan sitta vända mot resten av ombuden.I anslutning till lokalen finns givetvis toaletter, samt en kafeteria där vi planerar att sälja fika, godis och dricka, samt även lunch. Vi har även tillgång till matsalen för de som vill äta där. För de som vill skaffa mat och annat på egen hand så ligger som sagt Borlänge centrum ca 3 km bort, samt Ica Maxi endast ca en km bort så dit kan den som inte har bil enkelt promenera.

Observera att det inte är tillåtet med kaniner inne i lokalen, så vid dåligt väder måste de som åker kommunalt ställa in sina ev kaniner i någon av de bilar som vi arrangörer hänvisar till. Vid fint väder kommer kaninerna att kunna stå på baksidan, precis utanför lokalen, så att man enkelt har tillsyn genom ett fönster i anslutning till lokalen. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda någon typ av logi för kaninerna under helgen.

Söndag 27 april, stämmantävlingen
Tid: 09:00
Klasser:
Rak elit
Rak svår
Rak msv
Rak lätt
Rak lätt ny

För anmälan samt information om hur du anmäler och betalar gå in på Dala Kaninhoppares hemsida och vårt anmälningsforum ”Skuttli”. Tävlingen kommer att hållas på sportfältet i Borlänge, på en stor gräsyta där tillgång till fik och toalett finns inne i sporthallen.

Övrig info

Resa med bil: Kunskapsskolan ligger på Mjälgavägen 47 i Borlänge, för den som tar sig dit med bil och använder gps. Vill du ha vägbeskrivning för att åka utan gps, hör av dig till Tina! Avgiftsfria parkeringsplatser finns precis utanför dörren till byggnaden!

Resa kommunalt: buss 604 mot Färjegårdarna eller Mjälgahuset går var tjugonde minut från Borlänge centrum. Obs! Ta ej buss 604 mot Kvarnsveden, den går åt fel håll! När du kommer till hållplats Mjälgahuset är det dags att kliva av eftersom Mjälgahuset är byggnaden vi är i! Du har då ca 100 m att gå mellan bussen och dörren till lokalen. Om du kommer med tåg eller buss till Borlänge resecentrum måste du dock gå några hundra meter in till centrum eftersom buss 604 tyvärr inte stannar vid resecentrum.

För vägbeskrivning till sportfältet, klicka här.

Boende: det bästa är helt enkelt att googla för att hitta det boende som passar ens egen plånbok. Scandic ligger i centrum och med andra ord ca 3 km från lokalen och ca 2 km från tävlingsplatsen. Tyllsnäs udde ligger på samma sida av stan som lokalen, ca 2 km bort, men det blir längre till tävlingsplatsen, ca 7 km. Mellsta Camping ligger nära tävlingsplatsen, ca 2 km ifrån, men längre från lokalen, ca 7 km. STF vandrarhem ligger närmast tävlingsplatsen, precis bredvid, och alltså ca 5 km från lokalen.

Boende hos medlemmar finns också, ring kontaktpersonerna för att få reda på vem just du kan få vara inneboende hos!

Ta med: papper, penna, kopia på motionerna, ev reglemente och ditt bästa och gladaste stämmo-humör!

Kontaktpersoner:

Tina 076-39 79 744 (framförallt när det gäller lokalfrågor)
Liv 076-220 60 09
Alexandra 070-394 37 93

Varmt välkomna ännu en gång till Borlänge!